برطرف کردن نگرانی ها در مورد ايمنی سازه و در پی آن حفظ جان کاربران و بهره برداری بدون وقفه از آن/کاهش ابهام ها در مورد نياز يا عدم نياز به انجام مقاوم سازی و انتخاب روش مناسب برای آن/کاستن از هزينه های تعمير و نگهداری/ افزايش طول عمر مفيد سازه و… همگی مستلزم کسب اطلاعات از وضعيت سازه هستند. اگرچه استفاده از پايش سازه ای يکي از بهترين روش های کسب اطلاعات از وضعيت سازه است؛ اما خروجی های بسياری از اين پروژه ها عليرغم صرف هزينه های زياد عملاً در فرايند تصميم گيری در مورد آن سازه موثر نبوده اند. اين در حالي است که هدف يک پروژه پايش سازه ای کارآمد، کسب اطلاعات لازم در زمان مناسب از وضعيت سازه است به گونه ای که در فرايند تصميم گيری در مورد آن سازه اثرگذاری مستقيم داشته باشد.
به همين منظور، آيسنس خدمات پايش سازه ای ويژه ای برای ساختمان ها، پل ها، بناهای تاريخی، سازه های صنعتی و سازه های خاص ارائه نموده است. بيشتر از بيست نفر از دانش آموختگان دانشگاه های برتر کشور در رشته های عمران، برق، مکانيک، رياضی و کامپيوتر تيم های تخصصي آيسنس را تشکيل مي دهند. کليه مراحل طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی همه سنسورها و تجهيزات مورد نياز در سامانه های موقت، کوتاه-مدت، دوره ای و ماندگار پايش سازه ای در دپارتمان گردآوری داده اين شرکت انجام می شود. با استفاده از ماژول های کدنويسی شده منحصر به فرد دپارتمان پردازش داده آيسنس، داده های گردآوری شده پردازش می شوند و نتايج بدست آمده به منظور کسب اطلاعات مورد نياز توسط تيم مهندسی سازه تفسير می شوند. ساختار هر يک از خدمت های آيسنس به گونه ای برای هر پروژه قابل تنظيم است که ارزش اقتصادی قابل کسب از فرايند تصميم گيری مبتنی بر اطلاعات به دست آمده نسبت به هزينه صرف شده برای به دست آوردن آن اطلاعات بيشتر باشد.
هدف آيسنس ارائه اطلاعات از وضعيت سازه به مديران، مالکان، بهره برداران در هنگام تصميم گيری های مهم و پرچالشی است که هزينه های مالی و جانی در پي دارد.